Workshop Ons brein tijdens intervisie en supervisie

Organisator: 
rotterdam
Locatie: Rotterdam
(Start)datum: 
15 juni 2024
PE punten: 1 PE punt

Rob Bakker en Johan van der Sloot, twee leden van LVSC regio Rotterdam, geven op 15 juni 2024 van 10.00 tot 14.00 uur een workshop met de naam 'Ons brein tijdens intervisie en supervisie'.

Literatuur en eigen ervaring brachten hen op de vraag langs welke weg het leren zich ontwikkelt. In deze workshop nemen zij ons mee in hun zoektocht naar antwoorden op deze vraag.

Intervisie en supervisie kennen twee belangrijke pijlers: leren en verbinden. De makers van deze workshop vroegen zich af wat leren eigenlijk is en welke plaats verbinding daarin in neemt. "Wij zijn gestart bij het begin: Hoe leert ons brein? De literatuur en de eigen ervaring brachten ons op de weg (schema) waarlangs het leren zich ontwikkelt. Dit levert herkenning op en tegelijkertijd een nieuwe fundering van intervisie en supervisie. Hiermee kan het leren van het brein concreet gekoppeld worden aan de invulling van intervisie en supervisie. Wij willen onze ervaring en kennis rondom dit onderwerp graag met jullie delen."

We zijn blij dat we weer in Buurvrouw Rotterdam terecht kunnen voor deze workshop. Inloop vanaf 9.30 uur, start 10.00 uur, netwerklunch rond 12.00 uur, einde 14.00 uur.

Aanmelden

Interesse? Geef je snel op via onderstaande knop want er is plaats voor 20 deelnemers. Ben je verhinderd? Schrijf je dan ook weer uit via de website! Voor meer info kijk op www.progress-yourworld.nl.

 

 

Locatie

Buurvrouw Rotterdam
Larikslaan 200
3053 LG Rotterdam
(Start)datum: 
15 juni 2024