Gorry Cleven

Professioneel profiel

Naast jarenlange ervaring als dramatherapeut in de forensische psychiatrie en psychomotorisch therapeut binnen trauma-behandeling richtte ik me op de begeleiding van professionals. Als instellingssupervisor en projectmanager, stafmedewerkers deskundigheidsbevordering en methodiekontwikkeling.
In 2006 startte ik mijn eigen bedrijf In Scène. Mijn ervaringsgerichte invalshoek en lichaamsgerichte benadering ondersteunde de reflectie op (professionele) identiteit en werkbalans.
Vertragend onderzoeken en reflecteren middels supervisie, begeleide intervisie, (team)coaching en organisatievragen. Voor de online Trainingen Intervisie begeleider en Teamontwikkeling heb ik het leerplatform ME-WE E-Learning ingericht.
Ik ben geregistreerd bij Coaches voor Medici, het supervisorenregister voor vaktherapeuten, geef supervisie en intervisie binnen het kader van de SKJ, Registerplein en geef meestal 2de Leersupervisie t.b.v. de registratie bij de LVSC. Ik geef begeleide intervisie aan huisartsen, vakgroepen of multidisciplinaire teams in de GGZ, sociaal domein, gemeenten en jusitie Voor een aantal organisaties ben ik externe coach en verzorg ik begeleiding aan medewerkers, teams of directies.
De begeleiding kan online of fysiek plaatsvinden. Buiten in de natuur, bij jullie op locatie, vanuit mijn praktijk in het Videolab op Strijp-S in Eindhoven. Goed bereikbaar met OV. Heb je belangstelling bel of WhatsApp naar 06 53 94 41 47 me.

Contact

ME-WE E-learning
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland
0653944147
In Scène - Gorry Cleven
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland
0653944147

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Raad voor de Kinderbescherming
Lid van supervisorenpool van de Raad 2008-2016