Herregistreren kan op 2 manieren vanaf 1 september

Type: Nieuws
Datum: 21 May 2024

In 2023 liep de pilot Herregistratie Nieuwe Vorm bij LVSC; het voeren van een herregistratiegesprek met vakgenoten. De conclusie van de pilot is dat deze vorm van herregistreren ervaren wordt als passend bij LVSC. Het reflecteren, het voeren van een gesprek en het meekrijgen van een prikkelende ontwikkelvraag voelt als passend bij de huidige tijd en bij het werkveld waarin de leden van LVSC werkzaam zijn.

Er is daarom besloten dat leden naast de huidige manier van herregistreren zich ook kunnen herregistreren door het voeren van een herregistratiegesprek. Vanaf 1 september is het zover! Dan kan er gekozen worden op welke manier je de herregistratie wil doen, de traditionele manier of via het herregistratie gesprek.

Leden die in september mogen herregistreren, zullen in de herinneringsbrief die het bureau verstuurd al de keuze voorgelegd krijgen. Op welke manier wil jij je herregistratie vormgeven?

Ben jij nog niet aan herregistratie toe, maar wil je wel een bijdrage leveren aan de nieuwe manier van herregistreren? Stel je beschikbaar voor een herregistratie gesprek! Je komt dan op een lijst waaruit de herregistreerder gesprekspartners kan kiezen voor het herregistratie gesprek.

Meer informatie over het Herregistratie gesprek