Doe mee met de LVSC scriptieprijsverkiezing 2024!

Type: Nieuws
Datum: 23 April 2024

In 2020 won Marion Rusius (MR Supervisie) de LVSC Scriptieprijs met haar scriptie ‘Supervisie en secundaire traumatisering’. Ze is nog steeds blij met haar deelname destijds:

“In 2018 ben ik afgestudeerd bij de supervisieopleiding van de HU. Mijn begeleider vanuit de HU adviseerde me om mijn scriptie over de preventieve werking van supervisie op secundaire traumatisering in te sturen voor de Scriptieprijs van LVSC. Omdat deze wedstrijd eens in de twee jaar plaatsvindt moest ik even wachten, maar toen kwam het heugelijke bericht dat ik genomineerd was en een presentatie mocht geven!

In coronatijd moest dit digitaal, heel erg spannend, maar het gaf een groot bereik. Veel collega's hebben mijn verhaal gehoord en ik kreeg daardoor regelmatig vragen vanuit het hele land over het onderwerp. Na corona heb ik op veler verzoek een LVSC en SKJ geaccrediteerde workshop ontwikkeld en meerdere malen gegeven.  De vraag naar de workshop, die ik steeds heb kunnen doorontwikkelen, is er nog steeds en allemaal begonnen bij dat moment dat ik genomineerd stond én ook nog de Scriptieprijs 2020 won.” 

Lees hier meer over deelname aan de LVSC Scriptieprijs 2024.

scriptieprijs